Rovatok


Fishtechnics az IWIW-en, hogy megismerjük egymást!

Hirdetés

Keressük a hónap horgászát!

Küldd el a neved,a fogot hal adatait, fotóját, fogás körülményeit IDE! fishtechnics@gmail.com

Hol horgásszak? Tótérkép és infobázis

Friss topikok

  • Mátyásné Siklódi Rita: Sziaszt, Ilyen vagy X2, illetve energoteam kapásjelzőre lenne szükségem 1 eltörött a 6 bol. Ha tud... (2022.08.01. 15:30) B. Richi Falcon STL kapásjelző szett
  • Kuku: A kecsegének felfelé kunkorodó pinokkió orra van. :) Ez a legszembetűnőbb. Illetve a színe általá... (2013.06.27. 10:24) Rábai fogások
  • FishTechnics: Reméljük, hogy a hölgy nem azonos a pornósztár Anita Dark "művésznővel"... A fotók alapján, én ne... (2012.01.04. 14:55) Szőke ciklon és a henteskés
  • Anno Blogger: Sziasztok! Szeretnék ajánlani egy érdekes szolgáltatást, gondolom itt a helye, biztos nálatok is ... (2010.06.12. 17:19) Vásárlás külföldről - eBay
  • FishTechnics: A rendeléshez elsősorban angol nyelvtudás kell. Meg kell nézni, hogyan szállítanak, mert a hazai p... (2009.02.27. 14:34) Horror drágulás a horgászpiacon

Képgaléria

Versenynaptár - Országos, Részletes

FishTechnics

Csalik, beszámolók itthonról, külföldről. Érdekességek a pontyozás világából, úgy, ahogy máshol nem nincs!

Nem csak a harcsázás rejtelmei

2007.02.11. 21:34 | FishTechnics | Szólj hozzá!

            Aki többé-kevésbé járatos erre, annak feltűnhetett, hogy igencsak szeretek mindenféle filmről írogatni –sajnos az esetek többségében kevés jót. Most először érkeztünk el egy mennybemeneteli-közeli örömöket idéző mozihoz. Igen, mozihoz!

            Akik mindjárt durreli rendezést várnának, azokat fájdalom, de ki kell ábrándítsam. Ellenben ki merem jelenteni, hogy ez véleményem szerint 2006 legjobb horgász-témájú filmje. Én sem nézek mindig pecás filmeket, ismerőseim pedig még kevésbé. Viszont amikor eme produkciót pörgette a lejátszó, hirtelen megtelt a szoba. Általános vélemény volt, hogy nemcsak pecásfilm, hanem nagyon jó természetfilm is, sőt, többen ezt tartották a laikusok közül a legnézhetőbbnek is.

A lemez menüje nekem nem úgy működött, mint kellett volna, de megoldottam a problémát. A nézőt felcsigázó,s némi adrenalint termelendő sejtelmesnek is mondható zene, szöveg, és képi világ predesztinálja a ránk váró hatvan percet.

Az elején általános bevezető a halról. A kameramunkáról már az elején látszik, hogy nem csak egy DV-Camot mozgatott valaki inkább kevesebb, mint több sikerrel, hanem értette is azt, amit csinál.

Vannak víz alatti felvételek is, amelyek nélkül ma már nem is igazi talán egy ilyen típusú film. No nem kell kordás csodát várni, de ez nem is arról szól. Ami itt van az úgy jó. Talán az tetszett az egész filmben a legjobban, hogy nem akartak belesűríteni mindent, megcsinálni a legjobbat, egy peca-oszkárt, hanem csak egy jó mozit. S amibe itt a stáb –igen, itt ilyen is volt!- belefogott, az kerek is lett. Lélegzetelállító éjszakai felvételeket hoztak össze. Ahogy 8-10 nagybajszú körbefogja, majd módszeresen levadássza a küszrajt, az valami pazar… No de nem akarok lelőni minden poént, ráadásul még ezernyi ilyen epizód szegez minket a fotelbe.  

A végén persze van némi reklám is. Hangsúlyozom, hogy ez az abszolút pozitív értelemben értendő. Informatív, nem döngöl bele a földbe, nem állítja, hogy ez és az az egyedül üdvözítő, hanem némi szakmai alátámogatás is mellé.

 Ugye emlékeztek, hogy mindig a narráláson, és az aláfestő zenén lovagoltam. Íme, igazolva látszik elvárásom.

Nekem annyi közöm van a harcsa horgászatához, mint házinyúlnak az integrálszámításhoz, úgyhogy a részletekbe már csak ezért sem mennék bele. Ezt egyszerűen meg kell nézni. A képek ugyan nem a filmből valók, de hasonlóak vannak a korongon is!

 
Különösen Ajánlott !!!

Címkék: harcsa halak

A bejegyzés trackback címe:

https://fishtechnics.blog.hu/api/trackback/id/tr1235799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása