Rovatok


Fishtechnics az IWIW-en, hogy megismerjük egymást!

Hirdetés

Keressük a hónap horgászát!

Küldd el a neved,a fogot hal adatait, fotóját, fogás körülményeit IDE! fishtechnics@gmail.com

Hol horgásszak? Tótérkép és infobázis

Friss topikok

  • Mátyásné Siklódi Rita: Sziaszt, Ilyen vagy X2, illetve energoteam kapásjelzőre lenne szükségem 1 eltörött a 6 bol. Ha tud... (2022.08.01. 15:30) B. Richi Falcon STL kapásjelző szett
  • Kuku: A kecsegének felfelé kunkorodó pinokkió orra van. :) Ez a legszembetűnőbb. Illetve a színe általá... (2013.06.27. 10:24) Rábai fogások
  • FishTechnics: Reméljük, hogy a hölgy nem azonos a pornósztár Anita Dark "művésznővel"... A fotók alapján, én ne... (2012.01.04. 14:55) Szőke ciklon és a henteskés
  • Anno Blogger: Sziasztok! Szeretnék ajánlani egy érdekes szolgáltatást, gondolom itt a helye, biztos nálatok is ... (2010.06.12. 17:19) Vásárlás külföldről - eBay
  • FishTechnics: A rendeléshez elsősorban angol nyelvtudás kell. Meg kell nézni, hogyan szállítanak, mert a hazai p... (2009.02.27. 14:34) Horror drágulás a horgászpiacon

Képgaléria

Versenynaptár - Országos, Részletes

FishTechnics

Csalik, beszámolók itthonról, külföldről. Érdekességek a pontyozás világából, úgy, ahogy máshol nem nincs!

Chub újdonságok 2007-ben - Chub news only Fishtechnics part II.

2007.04.16. 19:20 | FishTechnics | Szólj hozzá!

Úgy látszik, hogy az amúgy is széles palettát tovább nyújtják. Akinek eddig egyik sátor sem nyerte el maradéktalan tetszését, vagy az ún. overnight session híve, annak most itt a Snooper széria. A nyitott félsátor-szerű darabok, vagy a második réteggel, aljzattal együtt (!) forgalomba került hagyományos darabok.


Lássuk, mire is számíthatunk idén sátor-ügyben a Chubtól:

A Snooper Shelter egy tipikus félsátor. Aljazata nincs, három darab öttagos alu merevítő rudazata van, ebből egy a földön, egy függőlegesen, egy kb. 60 fokos szögben, egy negyedik pedig keresztben. Elöl egy heveder kapcsolja össze talajszinten a jobb és bal oldalt. Hogy az épp nem használt bot se legyen láb alatt, egy okos tépőzáras megoldást applikáltak a bejárat mellé. Felállítva 205 cm hosszú, 150 cm mély, összecsomagolva 4,59 kg, és 103 cm a szállítási hossz. Egy-két napos, rövid túrákra, nyári szálláshelyként ajánlja a gyártó 75Ł körül. Anyaga ugyanaz a 3000 mm vízoszlop nyomásnak ellenálló vízálló hydrolastic anyag ami a többié is.

The new Snooper Shelter is perfect for the day angler or summer overnighters. The Shelter is simple to erect by means of easy to connect solid aluminium poles that give increased stability in strong winds. Comes complete with a carry bag, moulded T-Pegs and Groundsheet.

Technical Specification:

Weight: 4.59 kg (Excluding Pegs)

Height: 150cm
Weight: 260cm
Length when packed down: 103cm
Poles: 6061 solid five section aluminium poles
Pegs: Moulded pegs supplied
Waterproof: 3,000mm Hydrostatic Head

           


Az előző modell könnyített, nyújtott, drágább, nagyobb változata a Snooper Shelter Lite. Kialakításában csak annyi eltérés van, hogy variálható a mérete. Erről részletesen a gyártó oldalán találhat az érdeklődő bővebb tájékoztatást. Lényegesebb eltérés a csomagolási méretében van: súlya 2,91kg és 153 cm hosszú.

The Bivvy can be set at one of three height combinations:

Height (cm)
Width (cm)
150
270
140
290
130
310

Quick, easy to erect and extremely light, the Snooper Shelter Lite is a new concept. It is perfect for day sessions, anglers on the move, or those quick summer overnighters. The 7001 Lightweight flexible aluminium poles reduce weight. But when erect and pegged out is incredible stable. It is also adjustable for height and width. The shelter breaks down to the size of an ordinary Brolly so will fit into most quiver style holdalls when packed away. Complete with a carry bag and moulded T-Pegs.

Technical Specification:

Weight: 2.91 kg (Excluding Pegs)
Length when packed down: 153cm
Poles: 7001 three section flexible aluminium poles
Pegs: Moulded pegs supplied
Waterproof: 3,000mm Hydrostatic Head

           


A hagyományos, zárt darabok kedvelőinek ajánlható a Snooper Bivvy. Amíg nyárra teljesen jó egy ernyő, vagy egy félsátor, hisz legfeljebb a hajnali harmat, esetleg egy futó zápor ellen kell védekezni, addig a sokat ígérő őszi és tavaszi –elvetemült profiknak téli- időben jól jöhet egy duplafalú, jól hőszigetelő, a fűtés melegét benntartó, kényelmes parti lak.

A viszonylag kicsire és könnyűre összecsomagolható modell kialakításánál fogva közel felboríthatatlan, ugyanis öt darab öttagos merevítő rudazat tart keresztirányban. Hosszirányban pedig egy, de az összeállításnál már nem kell egy kisebb repülő cirkuszt játszani, jelölték a helyét minden egyes alkatrésznek, s nem is tudunk semmit máshova kapcsolni, mint a helyére. Dupla falú, így lényegesen jobb a hőszigetelő képessége, mint a szimplák esetében, ahol a fűtés majdhogynem felesleges luxus. Belmagassága 150 cm így többé-kevésbé el lehet benne férni, s az átlag magasságú horgász nyugodtan fel tud úgy ülni az ágyában, hogy nem veri be a fejét. Két ágy is befér ugyan fizikailag, de ez mégis csak egy személyes. Természetesen a cég jó szokása szerint mellékelt a cövekkészlet, -amit pikk-pakk le lehet nyomni, mert bivalyerős, és nagyon jól kézre álló a fogantyúja- az aljzat –amit belülről lehet a helyére kapcsozni-tépőzárazni, szóval egér-rovar ügyben tessék vigyázni- és a külső borítás, amint egy szép nagy ablak kapott helyet. A bottartó hevedert szerencsére meghagyták. Igyekeztek minimalizálni az egyes elemek tömegét, így a fémek alumíniumból –a kapcsok azért acélból- a borítás pedig a jól ismert 3000 mm vízoszlop nyomásnak is ellenálló hydrolastic anyag.

Az ára 110Ł körül lesz, szóval olyan 45 ezer körül.

The new Snooper Bivvy is perfect for the day, overnight or session angler who wants a compact and light bivvy system. The bivvy is simple to erect. It uses easy to connect solid, aluminium poles. This gives increased stability in strong winds. The Snooper shelter has a zip in removable front panel, door, and clear window, for added protection from wind and rain.  It also comes with a carry bag, moulded T-Pegs and Groundsheet.

 
  • Strong lightweight & solid aluminium 6061 poles.
  • Compact design for transporting
  • Supplied with moulded T-Pegs and Groundsheet
  • Zip off front with clear door
Technical Specification:

Weight: 6.93kg (Excluding Ground Sheet & Pegs)

Height: 150cm
Weight: 260cm

Length when packed down: 103cm

Poles: 6061 solid five section aluminium poles

Pegs: Moulded pegs supplied
Groundsheet: Lightweight Groundsheet
Waterproof: 3,000mm Hydrostatic Head
Day/ Short Stay


A Snooper Bivvy Lite tulajdonképp a két előző modell mesteri ötvözete. A könnyített súly, a slankított méret itt is, mint a Lite-modelleknél kiemelkedően fontos szerepet kaptak. Ugyan nem tudom, miért jobb, értékesebb ez a Lite-version, de ők biztos tudják. Ára 110Ł körül várható.


Quick, easy to erect and extremely light, the Snooper Bivvy Lite is a new concept in bivvy design. The aluminium poles reduce weight, but when erect and pegged out is incredibly stable. It is also adjustable for height and width and is supplied with a zip on/off front panel and a clear window for full protection against all weather conditions. A very versatile bivvy that gives excellent all round protection, and coverage, for such a lightweight system that will fit into quiver style holdalls when packed away. Complete with a carry bag, moulded T-Pegs and groundsheet.

 
  • Extremely Lightweight
  • Compact design
  • Stable
  • Excellent protection and coverage
  • Adjustable for height and width
  • Packs away to the size of a brolly
  • Zip on/off front panel
  • Supplied with Chub T-Pegs, and Groundsheet

The Bivvy can be set at one of three height combinations:

 
Height (cm)
Width (cm)
150
270
140
290
130
310
 
 

Weight: 5.45 kg (Excluding Ground Sheet & Pegs)

Length when packed down: 153cm

Poles: 7001 three section flexible aluminium poles

Pegs: Moulded pegs supplied
Waterproof: 3,000mm Hydrostatic Head
Groundsheet: Lightweight Groundsheet

Címkék: technika english version

A bejegyzés trackback címe:

https://fishtechnics.blog.hu/api/trackback/id/tr558599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása