Rovatok


Fishtechnics az IWIW-en, hogy megismerjük egymást!

Hirdetés

Keressük a hónap horgászát!

Küldd el a neved,a fogot hal adatait, fotóját, fogás körülményeit IDE! fishtechnics@gmail.com

Hol horgásszak? Tótérkép és infobázis

Friss topikok

  • Mátyásné Siklódi Rita: Sziaszt, Ilyen vagy X2, illetve energoteam kapásjelzőre lenne szükségem 1 eltörött a 6 bol. Ha tud... (2022.08.01. 15:30) B. Richi Falcon STL kapásjelző szett
  • Kuku: A kecsegének felfelé kunkorodó pinokkió orra van. :) Ez a legszembetűnőbb. Illetve a színe általá... (2013.06.27. 10:24) Rábai fogások
  • FishTechnics: Reméljük, hogy a hölgy nem azonos a pornósztár Anita Dark "művésznővel"... A fotók alapján, én ne... (2012.01.04. 14:55) Szőke ciklon és a henteskés
  • Anno Blogger: Sziasztok! Szeretnék ajánlani egy érdekes szolgáltatást, gondolom itt a helye, biztos nálatok is ... (2010.06.12. 17:19) Vásárlás külföldről - eBay
  • FishTechnics: A rendeléshez elsősorban angol nyelvtudás kell. Meg kell nézni, hogyan szállítanak, mert a hazai p... (2009.02.27. 14:34) Horror drágulás a horgászpiacon

Képgaléria

Versenynaptár - Országos, Részletes

FishTechnics

Csalik, beszámolók itthonról, külföldről. Érdekességek a pontyozás világából, úgy, ahogy máshol nem nincs!

FOX Evo-F system

2007.05.03. 21:20 | FishTechnics | Szólj hozzá!

    Azok, akik komoly összegeket költenek a pontyozásra, ill. az egymással jól működő, igen nagy használati értékkel, komoly minőséggel bíró termékeket kerestek, azoknak a FOX neve ismerősen cseng. Nézzétek el nekem, hogy szuperlatívuszokban beszélek a rókás márkáról, de a harmadik éve nyúzott eszközök is prímán működik. Nincs ez másként a nagy körültekintéssel megkonstruált F-System és az Evolution táska kollekció esetében sem.

   
Az Evolution táska-kollekcióból most szorítkozzunk egyenlőre a Rig & Bait Carryall modellre, ugyanis van egy olyan különlegessége, ami után a többi nagy gyártó csak utánozni próbál. (Elismerem én a leisztungot, de ami tény, az tény.) Azért szeretém én ezzel kisragadozós dolgot, mert frankón ki vannak dolgozva a részletek. Pl.: a zippzárazás nemcsak jóféle anyagból van kidolgozva, hanem az be is van borítva sűrűszövésű műszálas anyaggal, így ott -sem- szivároghat be a víz, ami tóparton mintegy hibaszázalékként előfordulhat. Anyaga elég vaskos, párnázott, jól elvarott, a fogantyúk a széles, sűrűszövésű hevederre van rádolgozva. A sok párna így első hallásra luxusnak tűnik, de ha belegondolunk, hogy tizenegy-két kiló fér bele, s így a zsebek, s az alső EVA-rekesz még üres maradt! Szóval alaposan meg lehet pakolni csaliva, s cipeléskor mennyire nem mindegy, mit markolászunk.
    A legfontosabb, hogy a belseje könnyen tisztítható szövetből készült, s meglehetősen jó hőszigetelő tulajdonsággal bír. A tároló rekeszben található két hatrekeszes DIPtartó tálca, igaz tégely nélkül. Ezeket eltávolítva, fér bele a nagyobb modellbe a jelzett mennyiség. De ugyanígy helyet kaphat benne a tízórai, vagy egy-két sör, már ha nem báncsa (sic!) a gazdi kényes gusztusát a körötte heverő májas, rákos, ill. egyéb illatot árasztó bojli, pellet.
    Hosszabb hétvégi túra: szerelékes láda, pelletes zacskók, csalisvödrök, hűtőtáska, alig férünk a kocsiba, a parton pedig inkább egy üzbég kofának nézünk ki, mintsem horgásznak. Ugye ismerős?
   A FOX gyárt két méretben szerelékes rendszerdobozokat, amelyekből létezik dupla, ill. szimpla változat is. A keményfedelű, vízzáró szigeteléssel ellátott dobozok pontosan illeszkednek egymásba, sőt, a márka aprócikkeit is olyan kiszerelésben forgalmazzák, amelyek maradéktalanul passzolnak egymásba. Így könnyen helyet lehet találni a forgóknak, horgoknak, gubancgátlóknak, a zsinóroknak pedig feliratozható, tépőlemezzel ellátott kis okosságok adnak otthont. Sajnos a gyártó újabban ugyanolyan kis dobon hozza forgalomba előkezsinórjait, mint a többi gyártó, de ha valahol még lehet kapni a régi -amúgy nem olcsó- típusokból, így a saját fedeles dobozában tarthaunk mindent, méghozzá példás rendben. Mellesleg kialakításánál fogva, könnyű rendbe tartani is. A metrikus, és angolszász hosszjelzés pedig már csak hab a tortára.
No, ez a rendszerdoboz süllyeszthető be a táskák alsó EVA részébe -értelemszerűen a kisebbe a medium, a nagyobba a large méret.
Summa summarum, miután leszurkoltuk ezért az okos kis kollekcióért a 100Ł-ot, megspórolunk magunknak egy csomó pakkot, rendetlenséget, s minden csali, ill. kellék hűtve, szárazon tartható, semmi sem veszik el, borul ki.
Magas áránál fogva csak az ajánlott minősítést kapja.

Címkék: fox technika fox box

A bejegyzés trackback címe:

https://fishtechnics.blog.hu/api/trackback/id/tr8670429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása